Rolada z suszonych owoców i twarogu
Przepis Rolada z suszonymi owocami i twarogiem może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, ser chèvre, figi calimyrna i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Twarożek z suszonych owoców #25stoxmas, Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, oraz Rolada z twarogiem i Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść serek między 2 arkuszami folii.
Roll do 9x6-inchrectangle z wałkiem do ciasta.
Usuń górny arkusz folii. Ostrożnie rozprowadzić galaretkę z serem.
Posypać figami i morelami w granicach 1/2 cala krawędzi.
Używając dolnego arkusza owijania, aby pomóc podnieść i zaczynając od długiego boku, ostrożnie zwijaj mieszaninę sera do kłody. Ostrożnie naciśnij orzechy włoskie Na Zewnątrz dziennika, rolowanezestaw, aby pokryć wszystkie strony. Owinąć szczelnie w folię. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godzinaby ustawić.
Na talerzu ułożyć roladę.