Rolada z sera Herby
Rolada z sera Herby to europejska receptura, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 127 fanów. Mieszanka wegetariańskiego sera w stylu parmezanu, wiosna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, Piłka Z Kozim Serem Herby, oraz Herby Frittata z warzywami i kozim serem.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Olej puszka Swiss roll 23 x 33cm.
Wytnij prostokąt pergaminu do pieczenia o 4 cm większy od całej puszki. Wchodzisz w 2cm pasek na całej długości, co przekątnej cięcia w każdym rogu.
Na roladę roztopić masło na dużej patelni.
Dodać czosnek i smażyć przez 1 min.
Dodać mąkę i gotować przez 1 min, ciągle mieszając. Stopniowo beat w mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż sos będzie gęsty i gładki.
Zdjąć z ognia i wymieszać połowę sera. Doprawić, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Ubić żółtka i pietruszkę.
Białka ubić na sztywno, ale nie na sucho, następnie delikatnie złożyć do sosu serowego.
Wlać do puszki, przechylając puszkę, aby mieszanina wypełniała wszystkie rogi.
Piec przez 15 minut, aż wzrośnie i złoty.
W międzyczasie rozgrzać olej i masło na dużym woku lub patelni i smażyć wiosenne warzywa i czosnek przez 4-5 minut do miękkości. Sezonu.
Posypać pozostały ser na arkuszu pieczenia pergamin tylko większy niż cyny. Roladę obrócić na pergamin, a następnie odkleić papier podszewkowy. Obetnij chrupiące brzegi z rolady. Łyżką szczelinową wyjąć zieleninę wiosenną z masła czosnkowego, a następnie rozłożyć na roladzie pozostawiając 2,5 cm miejsca na jednym krótkim końcu odkrytym.
Zwiń roladę od krótkiego końca bez nadzienia, używając papieru do pomocy.
Roladę podawać natychmiast, skropić pozostałym masłem garlicky.