Rogi Orzechowe
Rogi orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 96. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać margarynę, cukier, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Rogi Migdałowe, Węgierskie Rogi Orzechowe, oraz Rogi Orzechowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę i sól.
Dodać skrócenie, 4 ubite jajka, odparowane mleko, drożdże i 1/4 szklanki cukru.
Wymieszaj tyle, ile możesz w misce, a następnie odwróć na mąkę i ugniataj, aż będzie gładka, około 5 minut.
Umieścić w naoliwionej misce, przykryć i schłodzić na noc.
Aby wykonać nadzienie: roztopić margarynę i wymieszać z cukrem.
Wymieszać cynamon i orzechy włoskie; zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia. Gdy orzechy są schłodzone, wymieszać jajko i tyle mleka, aby zwilżyć nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Na ciasto posypać pozostałą część cukru.
Pokrój w małe trójkąty o długości około 3 cali i 2 cale u podstawy. Umieść łyżeczkę nadzienia u podstawy trójkąta i zwiń w kierunku punktu.
Zwinąć w cukier i umieścić 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszy cookie.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z blach do ostygnięcia na stojakach z drutu.