Croissant i czekoladowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, śmietanę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń, oraz Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 375 F. masło 8-calowy kwadrat lub inne płytkie 2-quart pieczenia naczynia. W dużej misce, ubij razem żółtka, mleko, śmietana, cukier, wanilia, sól, i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1
Rogaliki pokroić i posiekać czekoladę, a następnie przechowywać w temperaturze pokojowej w oddzielnych plastikowych torebkach do zamykania przez okres do 1 dnia.