Rocky Road Fudge Pops to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka prażonych orzeszków ziemnych, mleko odparowane, czekolada instant budyń mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rocky Road Fudge Pops, Krówka Rocky Road, oraz Krówka Rocky Road.
Instrukcje
1
Wymieszać pudding i słodzik w dużej misce. Stopniowo dodawać mleko beztłuszczowe i mleko odparowane, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości. Wymieszać pianki, czekoladę i 1/4 szklanki orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Mleko Bez Tłuszczu
Pianki
Słodzik
Czekolada
Orzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać równomiernie 3 łyżki orzeszków ziemnych w 12 plastikowych uchwytach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Ziemne
3
Wlać masę budyniową do uchwytów i dodać patyczki. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.