Rocky Mountain Salmon
Rocky Mountain Salmon jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, sok z cytryny, łososia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rocky Mountain s ' more, Rocky Mountain Grill, oraz Ostrygi Gór Skalistych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej 9-przez 13-calowe naczynie do pieczenia, połączyć brązowy cukier, wino, sos sojowy, masło i sok z cytryny.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%) do wrzenia, około 2 minut, mieszając kilka razy.
Łososia opłucz, osusz i ułóż skórkę w marynacie cukrowno-sojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Łososia wyciągamy z marynaty, odcedzamy (marynata rezerwowa) i układamy skórkę na arkuszu ciężkiej folii. Wykończenie folii do zarysu ryb.
Ryby przelać na folii do grilla na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (można trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. Gotować, aż łosoś będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), lub 140 na termometrze, 20 do 25 minut. Z 2 szerokimi szpatułkami przenieś rybę na talerz.
Powrót marynaty do kuchenki mikrofalowej i ciepła z pełną mocą do wrzenia, 1 do 2 minut, mieszając kilka razy.
Rybę kroimy na porcje, wyciągamy ze skóry na talerze i dodajemy marynatę do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.