Rob ' s Spicy Sweet Buffalo Chicken

Rob ' s Spicy Sweet Buffalo Chicken
Rob ' s Spicy Sweet Buffalo Chicken może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 503 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga cebuli w proszku, miodu, mielonego pieprzu i mielonej gałki muszkatołowej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Grillowane skrzydełka z sosem Crock-Pot Sweet & Spicy Buffalo, Pikantny Dip Z Kurczaka Buffalo, oraz Pikantne Buffalo Chicken Wraps są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, czosnek w proszku, cebulę w proszku, paprykę, czarny pieprz, gałkę muszkatołową, suszoną pietruszkę i chili w proszku w misce, aż dokładnie się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
PaprykaPapryka
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieś połowę mieszanki mąki do innej miski. Ubij jajka w trzeciej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej olej roślinny we frytownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Pogłębiaj kawałki kurczaka w mieszance mąki w pierwszej misce, a następnie zanurz w ubitym jajku; na koniec zanurz każdy kawałek w mieszance mąki z drugiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść 3 lub 4 panierowane kawałki kurczaka na raz w gorącym oleju i smaż na głębokim tłuszczu, aż kurczak będzie złotobrązowy, 5 do 8 minut. Termometr do mięsa z natychmiastowym odczytem włożony do środka kawałka kurczaka powinien odczytywać 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Wymieszaj ostry sos z sosem sojowym w rondelku na małym ogniu; powoli wmieszaj miód do sosu, mieszając, aż dobrze się połączy. Wymieszaj masło z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Sos SojowySos Sojowy
MasłoMasło
MiódMiód
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Umieść smażonego kurczaka w głębokim tłuszczu w misce i wymieszaj z sosem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn