Risotto Z Trzema Grzybami
Risotto z trzema grzybami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 55 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ryżu arborio, grzyby portobello, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić borowiki i wodę do wrzenia w średnim rondlu; dusić na małym ogniu 5 min. albo aż grzyby będą miękkie. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść grzyby do deski do krojenia.
Dodać rosół z kurczaka do płynu grzybowego na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; przykryj, aby utrzymać ciepło. Posiekać borowiki.
Roztopić masło w głębokiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować i mieszać 2 min.
Dodać guzik i grzyby portobello; gotować i mieszać 2 min. Mieszamy z borowikami, gotujemy i mieszamy 2 min.
Dodać ryż; gotować i mieszać 1 min.
Dodaj ciepłą mieszaninę bulionu 1/2 szklanki na raz, mieszając po każdym dodaniu, aż większość płynu zostanie wchłonięta. (Zajmie to około 20 minut.) Wymieszać w 1/4 szklanki sera; top z pozostałym serem i tymiankiem.