Risotto Z Trzema Grzybami

Risotto Z Trzema Grzybami
Risotto z trzema grzybami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 55 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ryżu arborio, grzyby portobello, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić borowiki i wodę do wrzenia w średnim rondlu; dusić na małym ogniu 5 min. albo aż grzyby będą miękkie. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść grzyby do deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać rosół z kurczaka do płynu grzybowego na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; przykryj, aby utrzymać ciepło. Posiekać borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Roztopić masło w głębokiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać szalotki; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać guzik i grzyby portobello; gotować i mieszać 2 min. Mieszamy z borowikami, gotujemy i mieszamy 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodać ryż; gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Dodaj ciepłą mieszaninę bulionu 1/2 szklanki na raz, mieszając po każdym dodaniu, aż większość płynu zostanie wchłonięta. (Zajmie to około 20 minut.) Wymieszać w 1/4 szklanki sera; top z pozostałym serem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn