Risotto Z Trzema Grzybami

Risotto Z Trzema Grzybami
Przepis trzy-grzybowe Risotto jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, olej roślinny, zwykły ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby borowiki przykryć ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny lub do miękkości; odcedzić.
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Pietruszkę, czosnek i cebulę gotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wymieszać z ryżem. Gotować, często mieszając, aż krawędzie ziaren będą przezroczyste. Wymieszać z borowikami, grzybami shiitake i crimini. Gotować na wierzchu około 3 minut, często mieszając, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Zmniejszyć ciepło do średniego.
6
Dodaj 1 szklankę bulionu. Gotować odkryte około 5 minut, często mieszając, aż bulion wchłonie. Mieszaj w pozostałym bulionie, 1/2 szklanki na raz, gotując około 3 minut po każdym dodaniu i mieszając od czasu do czasu, aż bulion zostanie wchłonięty, ryż jest po prostu miękki, a mieszanina jest wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Wymieszać z serem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn