Risotto Z Trzema Grzybami
Przepis trzy-grzybowe Risotto jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, olej roślinny, zwykły ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby borowiki przykryć ciepłą wodą.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny lub do miękkości; odcedzić.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Pietruszkę, czosnek i cebulę gotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z ryżem. Gotować, często mieszając, aż krawędzie ziaren będą przezroczyste. Wymieszać z borowikami, grzybami shiitake i crimini. Gotować na wierzchu około 3 minut, często mieszając, aż grzyby będą miękkie.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj 1 szklankę bulionu. Gotować odkryte około 5 minut, często mieszając, aż bulion wchłonie. Mieszaj w pozostałym bulionie, 1/2 szklanki na raz, gotując około 3 minut po każdym dodaniu i mieszając od czasu do czasu, aż bulion zostanie wchłonięty, ryż jest po prostu miękki, a mieszanina jest wilgotna.
Wymieszać z serem i octem.