Risotto Z Trzema Grzybami

Risotto Z Trzema Grzybami
Przepis trzy-grzybowe Risotto jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, olej roślinny, zwykły ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby borowiki przykryć ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny lub do miękkości; odcedzić.
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Pietruszkę, czosnek i cebulę gotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wymieszać z ryżem. Gotować, często mieszając, aż krawędzie ziaren będą przezroczyste. Wymieszać z borowikami, grzybami shiitake i crimini. Gotować na wierzchu około 3 minut, często mieszając, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Zmniejszyć ciepło do średniego.
6
Dodaj 1 szklankę bulionu. Gotować odkryte około 5 minut, często mieszając, aż bulion wchłonie. Mieszaj w pozostałym bulionie, 1/2 szklanki na raz, gotując około 3 minut po każdym dodaniu i mieszając od czasu do czasu, aż bulion zostanie wchłonięty, ryż jest po prostu miękki, a mieszanina jest wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Wymieszać z serem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn