Przepis porów i Mascarpone ser Risotto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. Ta przystawka ma 347 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, ząbki czosnku, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A, Tarta z porem, kukurydzą i Mascarpone, oraz Risotto z Mascarpone i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wodę, 2 szklanki posiekanego pora, 1 szklankę natki pietruszki, 1/2 szklanki bazylii, 1/2 łyżeczki soli i dalej 5 składników (sól przez seler) w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło; dusić, odkryte, 35 minut. Odcedzić bulion przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Rezerwa 5 1/2 szklanki bulionu; rezerwa pozostały bulion do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Seler
Bazylia
Bulion
Woda
Por
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Sito
Cukierki Peachie-o
2
Przynieś 5 1/2 szklanki bulionu i szafranu na wolnym ogniu w małym rondlu (nie gotować). Utrzymuj ciepło na małym ogniu. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj wino; gotuj 1 minutę lub do momentu, aż płyn prawie się wchłonie. Wymieszać 2 szklanki bulionu; gotować 5 minut lub do momentu prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Wino
6
Dodaj pozostały bulion, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
7
Dodaj 1 szklankę pietruszki, 1/2 szklanki bazylii, mascarpone, skórkę cytryny, sól i pieprz; gotuj 1 minutę lub do rozpuszczenia mascarpone.