Risotto z porem i boczkiem pieczone w piekarniku

Risotto z porem i boczkiem pieczone w piekarniku
Jeśli chcesz dodać więcej Morze Śródziemne przepisy do pudełka z przepisami, pieczone w piekarniku risotto z porem i bekonem może być przepis, który powinieneś wypróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 510 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. 567 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz ryż risotto, bekon, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Risotto Z Pieczarkami I Boczkiem, Risotto z bekonem i porem, oraz Risotto z porem i boczkiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przełóż olej do żaroodpornego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Dodać boczek i smażyć przez 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Dodać pory i gotować do miękkości, ale nie zabarwione, przez około 4-5 min. Dodaj ryż i gotuj jeszcze 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Zalać wywarem. Przykryć i wstawić do piekarnika na 20 minut, mieszając do połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Gdy ryż będzie po prostu miękki i cała ciecz zostanie wchłonięta, wyjąć z piekarnika i wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieścić z powrotem w piekarniku na 2 min więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
9
Dodać skórkę i doprawić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn