Risotto z grzybami wolno gotującymi

Risotto z grzybami wolno gotującymi
Risotto z grzybami wolno gotującymi jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 2084 kalorie, 66g białka, oraz 79 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 8,8 USD za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ryż arborio, grzyby cremini, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: do powolnej kuchenki risotto z brązowym ryżem bez mieszania, Risotto Z Grzybami Jęczmiennymi, oraz Risotto grzybowe z groszkiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia79
Magazyn