Przepis Risotto-Nadziewane Portobellos mogą być wykonane w około 1 godzinę i 5 minut. Za $3.22 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 9g tłuszczu i w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 4. Dobrze sprawdza się jako śródziemnomorski dodatek. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, grzyby portobello, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Nadziewane Portobellos, BRUSCHETTA NADZIEWANE PORTOBELLOS, oraz Portobellos Nadziewany Krabem.
Instrukcje
1
W małym rondelku podgrzej bulion i wodę i utrzymuj ciepło. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż seler, marchewkę i cebulę na oleju, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj podgrzaną mieszankę bulionu, 1/2 szklanki na raz, ciągle mieszając. Pozwól cieczy wchłonąć się między dodatkami. Gotuj, aż risotto będzie kremowe, a ryż prawie miękki. (Czas gotowania wynosi około 20 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Zdejmij z ognia; dodaj parmezan i zieloną cebulę. Mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Spritz grzyby z sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem. Napełnij każdą 1 szklanką mieszanki risotto i posyp serem mozzarella.