Rillettes sardynki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 94 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 58 centów za porcję. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, szalotki, cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Rillettes Sardynki, {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Wyjmij sardynki z puszek. Używając małego, ostrego noża, ostrożnie otwórz każdy w dół brzucha i pleców, składając je, aby odsłonić kręgosłup.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Usunąć i wyrzucić kości.
3
Odetnij i wyrzuć wszelkie ogony. Odstawić.2
4
W średniej misce umieścić serek śmietankowy lub Neufchtel. Złożyć i wymieszać gumową szpatułką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać szalotki, szalotki, świeże zioła, i większość soku z limonki lub cytryny, mieszając do sera z łopatką.3
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Dodaj teraz bez kości sardynki do mieszanki sera. Użyj widelca, aby rozbić sardynki i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Dodaj cayenne, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodaj więcej soku z limonki lub cytryny do smaku.Albo podawać od razu (Dorie sugeruje schłodzenie co najmniej 2 godzin, ale nie uznałem tego za konieczne), albo schłodzić. Może nadrobić do dwóch dni do przodu, jeśli starannie przykryć folią, aby nie było ekspozycji na powietrze i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Podawać na krakersach, chlebie, paluszkach selera lub jako farsz do pomidorów koktajlowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki