Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym

Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym
Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 933 kalorie, 41g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, oliwa z oliwek, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 265 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, oraz Rigatoni z Ragu wieprzowym i świeżą ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebula Pulse, marchew, seler, czosnek, oregano, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki pietruszki Ina Robot kuchenny, aż drobno posiekane; przenieść do małej miseczki i odstawić. Puréetomaten z sokami w procesorze; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; dodać kiełbasę i gotować, rozbijając łyżką, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać mieloną wieprzowinę, doprawić solą igotować, rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
5
Dodaj mieszankę warzywną do kapania w garnku, doprawić solą i gotować, mieszającczęsto, do złotego koloru, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Wymieszaj pastę pomidorową i 1 szklankę wody w małej misce; dodaj do garnka. Gotować, skrobanie upwiele rumiane kawałki z dna garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować aż płyn prawie odparuje, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj zarezerwowane mięso i przecier pomidorowy i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby mięso prawie zanurzone, aż mięso istender, około 4 godzin. Sezon z salt.DO naprzód: Ragù można wykonać 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Ochłoń. Przykryć i schłodzić lub zamrozić do 2 miesięcy. Podgrzać przed kontynuowaniem.
9
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, od czasu do czasu mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Odcedzić, zastrzegając 2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Dodaj makaron i 1/2 szklanki makaronu gotowania płynnego sosu; wymieszać do herbu. Wymieszać 3/4 szklanki parmezanu i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Zwiększyć temperaturę do średniej i kontynuować mieszanie, dodając w razie potrzeby więcej płynu do gotowania makaronu, aż makaron pokryje się wodą. Podzielić na miseczki; na wierzch polać więcej parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn