Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym

Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym
Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 933 kalorie, 41g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, oliwa z oliwek, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 265 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, oraz Rigatoni z Ragu wieprzowym i świeżą ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebula Pulse, marchew, seler, czosnek, oregano, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki pietruszki Ina Robot kuchenny, aż drobno posiekane; przenieść do małej miseczki i odstawić. Puréetomaten z sokami w procesorze; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; dodać kiełbasę i gotować, rozbijając łyżką, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać mieloną wieprzowinę, doprawić solą igotować, rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
5
Dodaj mieszankę warzywną do kapania w garnku, doprawić solą i gotować, mieszającczęsto, do złotego koloru, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Wymieszaj pastę pomidorową i 1 szklankę wody w małej misce; dodaj do garnka. Gotować, skrobanie upwiele rumiane kawałki z dna garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować aż płyn prawie odparuje, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj zarezerwowane mięso i przecier pomidorowy i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby mięso prawie zanurzone, aż mięso istender, około 4 godzin. Sezon z salt.DO naprzód: Ragù można wykonać 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Ochłoń. Przykryć i schłodzić lub zamrozić do 2 miesięcy. Podgrzać przed kontynuowaniem.
9
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, od czasu do czasu mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Odcedzić, zastrzegając 2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
11
Dodaj makaron i 1/2 szklanki makaronu gotowania płynnego sosu; wymieszać do herbu. Wymieszać 3/4 szklanki parmezanu i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Zwiększyć temperaturę do średniej i kontynuować mieszanie, dodając w razie potrzeby więcej płynu do gotowania makaronu, aż makaron pokryje się wodą. Podzielić na miseczki; na wierzch polać więcej parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn