Rigatoni z bułką tartą, rozmarynem, czosnkiem i Parmigiano Reggiano

Rigatoni z bułką tartą, rozmarynem, czosnkiem i Parmigiano Reggiano
Rigatoni z bułką tartą, rozmarynem, czosnkiem i Parmigiano Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1394 kalorii, 45g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 278 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, bułka tarta, rigatoni rigate i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Brokuły pieczone z czosnkiem, cytryną i Parmigiano-reggiano, Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, połączyć bułkę tartą, czosnek, rozmaryn, migdały, i Parmigiano Reggiano. Doprawić do smaku solą i pieprzem i pulsować aż do połączenia, około 5 jednosekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać 1 łyżkę masła i pulsować, aż masło jest równomiernie rozłożone w okruchy, o 5 więcej impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
3
Umieścić mieszaninę w patelni sauté na średnim ogniu, i tosty, mieszając często, aż okruchy są złotobrązowe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
4
W międzyczasie ugotuj rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w garnku z osoloną wodą. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania przed odsączeniem makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
5
Dodać wodę z powrotem do pustego garnka do makaronu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Kostkę pozostałego zimnego masła, i ubić go trochę na raz, aby utworzyć mleczną emulsję.
Składniki, których będziesz potrzebować
EmulsjeEmulsje
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
6
Zdjąć z ognia i wymieszać w rigatoni. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
7
Wlać do miski i top z mieszaniny bułki tartej, extra Parmigiano Reggiano, i rozdarte liście rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn