Rigatoni z bułką tartą, rozmarynem, czosnkiem i Parmigiano Reggiano

Rigatoni z bułką tartą, rozmarynem, czosnkiem i Parmigiano Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1394 kalorii, 45g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 278 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, bułka tarta, rigatoni rigate i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Brokuły pieczone z czosnkiem, cytryną i Parmigiano-reggiano, Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano.
Instrukcje
W robocie kuchennym, połączyć bułkę tartą, czosnek, rozmaryn, migdały, i Parmigiano Reggiano. Doprawić do smaku solą i pieprzem i pulsować aż do połączenia, około 5 jednosekundowych impulsów.
Dodać 1 łyżkę masła i pulsować, aż masło jest równomiernie rozłożone w okruchy, o 5 więcej impulsów.
Umieścić mieszaninę w patelni sauté na średnim ogniu, i tosty, mieszając często, aż okruchy są złotobrązowe, o 10 protokół.
W międzyczasie ugotuj rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w garnku z osoloną wodą. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania przed odsączeniem makaronu.
Dodać wodę z powrotem do pustego garnka do makaronu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Kostkę pozostałego zimnego masła, i ubić go trochę na raz, aby utworzyć mleczną emulsję.
Zdjąć z ognia i wymieszać w rigatoni. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wlać do miski i top z mieszaniny bułki tartej, extra Parmigiano Reggiano, i rozdarte liście rozmarynu.