Ricotta Gnocchi z pieczarkami i majerankiem
Przepis Ricotta Gnocchi z pieczarkami i majerankiem może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Jeśli masz mąkę uniwersalną, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, liście majeranku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orecchiette z pomidorkami Cherry, majerankiem i Ricotta Salata, Ricotta Gnocchi, oraz Ricotta Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ricottę w sitku zestaw overmedium miski. Schłodzić, aż ricotta będzie miała teksturę mokrej gliny, około 1 godziny.
Wymieszać ricottę, 1/2 szklanki mąki, jajko i kolejne 5 składników w średniej misce, dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, aż ciasto będzie lekko lepkie(nie dodawać więcej niż 4 łyżki stołowe). Przykryć i schłodzić 30 minut.
Posypać obraną blachę do pieczeniageneroly mąką.
Przenieść ciasto na lekko mąki powierzchni.
Pokroić na 4 równe kawałki. Za pomocą rąk, roll 1 kawałek na flouredsurface do 3/4-cala szerokości dziennika.
Cut logcrosswise na 1-calowe kawałki.
Umieść gnocchion przygotowane blachy do pieczenia, odstępy od siebie.Powtórz z pozostałym ciastem. Przykryć folią i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelniponad dużym ogniu.
Dodać grzyby; smażyć na początku brązowy, o 4 protokół.
Dodaj posiekane białe i jasnozielone części zielonej cebuli. Sauté 1 minuta.
Dodaj wino; mieszaj, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, około 30 sekund.
Dodaj 1/2 szklanki bulionu z kurczaka. SOS Stiruntil jest lekko zagęszczony, około 1minute. DO przodu: może być wykonany 2 godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Pracując w 2 partiach, dodaj gnocchi do dużego garnka wrzącej osolonej wody, mieszając, aby zapobiec przyklejeniu. Gotuj, aż gnocchi wzejdziepowierzchnia wody, a następnie kontynuuj gotowanie, aż do ugotowania, o 1 1/2 do 2 minut dłużej.Używając łyżki szczelinowej, przenieś gnocchi toskillet z grzybami.
Dodać pokrojone ciemnozielone części zielonej cebuli.
Podgrzać grzyby z gnocchi izieloną cebulą na średnim ogniu, dodając więcej bulionu o 1/4 garści, jeśli jest suchy.
Dodać 1/4 szklanki sera, masło, andmarjoram; mieszać, aż ser i masło stopić.Doprawić solą i pieprzem.
Przekładamy toplates i posypujemy dodatkowym serem.