Ribollita z ziołowym Pesto

Ribollita z ziołowym Pesto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Ribollita z ziołowym Pesto spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści bazylii, sok z cytryny, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Każde Ziołowe Pesto, Ziołowe Pesto, oraz Makaron z trzy ziołowym Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować zupę, podgrzej oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać mielony czosnek; gotować 1 minutę. Wymieszać z ziemniakami i szałwią. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z chard; dusić dodatkowe 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
4
Dodaj 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i fasolę pinto. Dusić 5 minut lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Fasola PintoFasola Pinto
SólSól
5
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
6
Aby przygotować pesto ziołowe, połącz bazylią i pozostałymi składnikami z wyjątkiem chleba w robocie kuchennym. Proces aż do gładkości, skrobanie boków za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SzpatułkaSzpatułka
7
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki pesto na każdej kromce chleba. Chochla 1 filiżanka zupy do każdej z 8 misek. Do każdej porcji włożyć 1 kromkę chleba z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn