Ribollita

Ribollita
Ribollita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liść laurowy-bay jest dostępny w sekcji ziół większych rynków, seler, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ribollita, Ribollita, oraz Ribollita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej głęboki, ciężki garnek na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj olej, czosnek, cebulę, marchew, seler i bay do garnka. Przyprawić warzywa solą i pieprzem i saute, aż zaczną mięknąć 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj fasolę, bulion i sos pomidorowy. Doprowadzić zupę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
4
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z rozdartym czerstwym chlebem. Wymieszaj zupę i włącz chleb, gdy się rozpadnie. Gdy zupa staje się gęsta, a chleb jest równomiernie rozprowadzany, dostosuj przyprawę i podawaj zupę w płytkich miseczkach. Niektóre rybolitty są tak grube, że łyżka może stać prosto. Jest to technika subiektywna. Zrób swoje tak grube lub cienkie, jak chcesz, z dodatkiem więcej chleba lub dodatkowego bulionu lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Top płytkie bowlfuls zupy z cienko pokrojone lub drobno posiekane surowej cebuli, mżawka extra-virgin oliwy z oliwek i obfite posypanie startego Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn