Ribollita

Ribollita
Ribollita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liść laurowy-bay jest dostępny w sekcji ziół większych rynków, seler, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ribollita, Ribollita, oraz Ribollita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej głęboki, ciężki garnek na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj olej, czosnek, cebulę, marchew, seler i bay do garnka. Przyprawić warzywa solą i pieprzem i saute, aż zaczną mięknąć 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj fasolę, bulion i sos pomidorowy. Doprowadzić zupę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
4
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z rozdartym czerstwym chlebem. Wymieszaj zupę i włącz chleb, gdy się rozpadnie. Gdy zupa staje się gęsta, a chleb jest równomiernie rozprowadzany, dostosuj przyprawę i podawaj zupę w płytkich miseczkach. Niektóre rybolitty są tak grube, że łyżka może stać prosto. Jest to technika subiektywna. Zrób swoje tak grube lub cienkie, jak chcesz, z dodatkiem więcej chleba lub dodatkowego bulionu lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Top płytkie bowlfuls zupy z cienko pokrojone lub drobno posiekane surowej cebuli, mżawka extra-virgin oliwy z oliwek i obfite posypanie startego Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn