Ribeyes Czosnkowo-Grzybowe

Ribeyes Czosnkowo-Grzybowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Ribeyes czosnkowo-grzybowe. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 4 i kosztuje 5,86 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 49g białka, 44g tłuszczu i w sumie 601 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką bulion wołowy, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzyby Ribeyes, Czerwone Wino Ribeyes, oraz Ribeyes z grzybami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posyp steki pieprzem i solą. Na dużej patelni smaż steki przez 2 minuty z każdej strony na 1 łyżce masła lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń i utrzymuj ciepło.
3
Na tej samej patelni gotuj czosnek w 1 łyżce masła przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Usuń czosnek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodaj grzyby na patelnię; smaż na pozostałym maśle przez 5 minut lub do miękkości. Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj na dużym ogniu, aż płyn się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj zarezerwowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn