Ribeyes Czosnkowo-Grzybowe

Ribeyes Czosnkowo-Grzybowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Ribeyes czosnkowo-grzybowe. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 4 i kosztuje 5,86 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 49g białka, 44g tłuszczu i w sumie 601 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką bulion wołowy, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzyby Ribeyes, Czerwone Wino Ribeyes, oraz Ribeyes z grzybami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posyp steki pieprzem i solą. Na dużej patelni smaż steki przez 2 minuty z każdej strony na 1 łyżce masła lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń i utrzymuj ciepło.
3
Na tej samej patelni gotuj czosnek w 1 łyżce masła przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń czosnek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodaj grzyby na patelnię; smaż na pozostałym maśle przez 5 minut lub do miękkości. Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj na dużym ogniu, aż płyn się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj zarezerwowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn