Rib-Eye i Anaheim Chile Quesadilla

Rib-Eye i Anaheim Chile Quesadilla
Przepis Rib-Eye i Anaheim Chile Quesadilla może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 4,83 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1169 kalorii, 32G białka, oraz 89g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chili, paprykę, świeżo natkę pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Podobne przepisy to Smoky Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem, Sałatka wieprzowa, ananasowa i Anaheim Chile z awokado, oraz Kokosowe lizaki z kurczaka z tropikalnym ketchupem i sosem Anaheim Chile.

Instrukcje

1
Chiles, poblanos, czosnek, ocet, sok z limonki, kilka łyżek wody, miód oraz sól i pieprz, do smaku, Połącz w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Anaheim PepperAnaheim Pepper
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać pietruszkę i zmiksować 5 sekund dłużej. (W winegrecie powinny być drobinki pietruszki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ułożyć 8 tortilli na płaskiej powierzchni i równomiernie podzielić pomiędzy tortille (w tej kolejności). Doprawić solą i pieprzem do smaku, posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Anaheim PepperAnaheim Pepper
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Ser KoziSer Kozi
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Ułóż tortille, aby zrobić 4 (2-warstwowe) tortille i każdą z nich uzupełnij pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
4
Połączyć ancho chili w proszku i olej rzepakowy, i szczotkować szczyty tortille. Ostrożnie umieścić na grillu, ancho stronie w dół i grill, aż lekko złoty kolor, o 2 protokół. Odwróć quesadillas, zamknij pokrywę grilla i grilluj, aż spód tortilli będzie lekko złoty i ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Pokrój na ćwiartki, na wierzch każdej ćwiartki polej winegretem i udekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
7
Przełożyć na półmisek i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn