Remoulade z korzenia selera na chrupiące Święto Dziękczynienia
Seler korzeń Remoulade na chrupiące Święto Dziękczynienia praktyki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.24 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis od SippitySup ma 107 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wino vinaigrette, orzechy włoskie, prądy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Korzeń Selera Rémoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade.
Instrukcje
Za pomocą dużego, ciężkiego noża odetnij górną i dolną część korzenia selera. Następnie użyj wytrzymałego noża do parowania, aby usunąć skórę. Bądź nieco agresywny w peelingu. Następnie użyj mandoliny lub noża szefa kuchni pokrój korzeń selera na 1/8-calowe zapałki. Wynik końcowy powinien wynosić około 1 funta.
Połączyć crème fraîche, vinaigrette i sok z cytryny w średniej misce do mieszania; mieszać aż dobrze włączone.
Dodaj korzeń selera, seler, orzechy włoskie, porzeczki i pietruszka. Składniki wrzucić razem, aż do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce dwie do ośmiu godzin przed podaniem.
Podawać schłodzone.Jak to: jak Ładowanie...