Remoulade

Remoulade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Remoulade. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, kapary, kornichony i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Rémoulade, oraz Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Przechowywać w lodówce przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podawać z zimnymi owocami morza i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn