Refried Bean Tostadas
Need a wegetariańska przystawka? Refried Bean Tostadas może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomidorów, sałaty, wegetariańskiej fasoli refried i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Refried Bean Tostadas, Refried Bean and Guacamole Tostadas, oraz Smoky Refried Bean Tostadas.
Instrukcje
W dużej patelni bez nadzienia, gotować tortille przez 1-2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Na tej samej patelni, saute grzyby i cukinia w oleju, aż chrupiące-miękkie.
Dodać salsę i kukurydzę; gotować przez 2-3 minuty lub aż do ogrzania.
Na każdej tortilli rozłóż rozgrzaną fasolę; wierzch z sałatą, mieszanką salsy, serem, awokado, pomidorami i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."