Red Snapper Ceviche
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Czerwony Snapper Ceviche może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, soku z cytryny, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Red Snapper Ceviche, oraz Czerwony Snapper Ceviche Z Jalapeno I Czerwoną Cebulą.
Instrukcje
W misce nonaluminum wymieszać soki pomarańczowe, cytrynowe i limonkowe. Doprawić solą i wystarczającą ilością cukru, aby zrównoważyć kwas soków cytrusowych.Sprawdź filet rybny pod kątem błędnych kości, a następnie pokrój w kostkę 1/2 cala.
Dodaj do mieszanki soku cytrusowego, całkowicie zanurzając rybę. Przykryć i schłodzić na 1 hour.In miska, połączyć pomidory, awokado, cebula, ogórek, chiles, do smaku, mięta i kolendra i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Przełożyć rybę na durszlak i odcedzić na kilka sekund, następnie dodać rybę do mieszanki pomidorowej i delikatnie wymieszać.
Skropić olejem, posolić i wyregulować przyprawę.Ceviche podzielić na kieliszki do martini lub małe szklane miski i udekorować gałązkami mięty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.