Red-Hot Pomidorowe Pesto
Red-Hot pomidorowe Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 64 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz pomidory w puszkach, wodę, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe).
Instrukcje
Połącz wodę i pieprz w małej misce lub kubku budyniu. Pokrywa z folią; odpowietrznik. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 45 sekund lub do zagotowania mieszaniny. Całkowicie fajne.
Spuścić mieszaninę przez sito na małej misce, zastrzegając płyn; wyrzucić pieprz.
Upuść ząbki czosnku przez zsyp żywności z robot na, i proces aż do mielenia.
Dodać suszone pomidory, i pulsować aż mielone, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Umieścić mieszaninę pomidorów w średniej misce. Wymieszać w zarezerwowanej wody, ser, orzechy i pomidory z puszki.