Red Bean Ice Pops

Red Bean Ice Pops
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 199 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Truskawka Wanilia Fasola Sernik Budyń Pops, oraz Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami.

Instrukcje

1
Umieścić 1 filiżankę fasoli i śmietany w dużej misce i wymieszać, aż równomiernie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pozostałą 1/2 szklanki fasoli, mleka, cukru i soli umieścić w blenderze i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do miski z mieszaniną śmietany i wymieszać, aby połączyć. (Fasola opadnie na dno.) Wypełnij formy pop do połowy płynną częścią mieszaniny. Użyj łyżki, aby równomiernie podzielić fasolę pozostawioną na dnie miski między formy. Zamrażać do uzyskania stałej masy, co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
KremKrem
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn