Red Bean Ice Pops
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 199 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Truskawka Wanilia Fasola Sernik Budyń Pops, oraz Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami.
Instrukcje
Umieścić 1 filiżankę fasoli i śmietany w dużej misce i wymieszać, aż równomiernie połączone.
Pozostałą 1/2 szklanki fasoli, mleka, cukru i soli umieścić w blenderze i proces, aż będzie gładka.
Wlać do miski z mieszaniną śmietany i wymieszać, aby połączyć. (Fasola opadnie na dno.) Wypełnij formy pop do połowy płynną częścią mieszaniny. Użyj łyżki, aby równomiernie podzielić fasolę pozostawioną na dnie miski między formy. Zamrażać do uzyskania stałej masy, co najmniej 6 godzin.