Ravioli ze szparagów w sosie Parmezanowym

Ravioli ze szparagów w sosie Parmezanowym
Ravioli ze szparagów w sosie parmezan może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz ciasto makaronowe, Turecki lub, bogaty bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ravioli ze szpinakiem i ricottą z dodatkiem szparagów i pomidorów Sauté ze świeżym Krabem i parmezanem, Ravioli i Edamame w sosie parmezan, oraz Pieczarkowe Ravioli z sosem Parmezanowo-szczypiorkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij końcówki szparagów, następnie przekrój każdą końcówkę wzdłuż i zachowaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Doprowadzić bulion, ser Skórka, i liść laurowy na wolnym ogniu w średnim rondlu, następnie dodać łodygi szparagów i gotować, odkryte, aż łodygi są po prostu miękkie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Przenieść łodygi Na Ręczniki papierowe i lekko ostudzić. Rosół rezerwowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Pędy szparagów Purée w maszynce z tartym parmezanem, mascarpone, bułką tartą, skórką i po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
MascarponeMascarpone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Ciasto pokroić na 4 równe kawałki. Przykryć 3 kawałki folią, następnie wkleić pozostały kawałek w płaski prostokąt i obficie odkurzyć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Ustaw rolki maszyny do makaronu na najszerszym ustawieniu. Prostokąt podawania, najpierw krótki bok, przez rolki. Fold prostokąt w trzecich, jak litera, i karmić go, krótki bok pierwszy, przez rolki. Powtórz jeszcze 6 lub 7 razy, składając ciasto na trzecie i podawając je przez wałki, najpierw krótką stroną, za każdym razem, odkurzając mąką, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
3
Przekręć pokrętło do następnego (Węższego) ustawienia i podawaj ciasto przez rolki bez składania, najpierw krótką stroną. Kontynuuj podawanie ciasta bez składania, dzięki czemu przestrzeń między rolkami jest za każdym razem węższa, aż do zastosowania drugiego lub trzeciego najwęższego ustawienia. (Nie zwijaj zbyt cienko, aby makaron nie rozerwał się po napełnieniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
4
Połóż arkusz makaronu na lekko posypanym mąką ręczniku kuchennym (Nie ściereczce frotte)z długim bokiem. Upuść 6 zaokrąglonych kopców wielkości łyżeczki wypełnienia w odległości 10 cali w rzędzie na środku prawej połowy arkusza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Posmaruj makaron wokół kopców nadzienia lekko wodą, a następnie podnieś lewą połowę arkusza i zasłoń kopce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Dociśnij mocno, ale delikatnie wokół każdego Kopca, wypychając powietrze. (Kieszenie powietrzne zwiększają szansę, że ravioli pęknie podczas gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
7
Makaron pokroić (między kopcami) ostrym nożem na około 2-calowe kwadraty. Wyłóż dużą płytką patelnię do pieczenia ręcznikiem kuchennym lekko posypanym mąką (nie ściereczką frotte), a następnie ułóż ravioli w 1 warstwie. Dodać więcej ravioli z pozostałymi kawałkami ciasta i pozostałym nadzieniem, przenosząc do wyłożonej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1
Przynieś garnek do makaronu z osoloną wodą (2 łyżki soli na 6 litrów wody) do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejsz ogień do delikatnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Przynieś zarezerwowany bulion na wolnym ogniu, a następnie gotuj końcówki szparagów, odkryte, do miękkości, 2 do 3 minut. Doprawiamy bulion solą, następnie dzielimy bulion i końcówki szparagów na 6 płytkich miseczek, odrzucając skórkę serową i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj połowę ravioli do delikatnie wrzącej wody, ostrożnie mieszając, aby oddzielić, i gotować, regulując ciepło, aby utrzymać się w delikatnym wrzeniu, aż makaron będzie po prostu miękki, 2 do 3 protokół. Podnieś gotowane ravioli z łyżką szczelinową, dobrze osuszając garnek, a następnie przenieś do misek z bulionem. Powtórz z pozostałymi ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Nadzienie i bulion, bez końcówek szparagów, można zrobić 1 dzień wcześniej. Schłodzić osobno, odsłonięte, aż ostygną, a następnie przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn