Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ravioli z rukolą, pomidorami i Pancettanem. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, liście bazylii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta, Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta, oraz Szybkie Ravioli z suszonymi pomidorami, rukolą i orzechami laskowymi {Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać ravioli i gotować przez 7 do 9 protokół aż do miękkości.
W dużej patelni nonstick na średnim ogniu, dodać pancetta i gotować mieszając często, aż chrupiące, o 8 protokół.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Dodać pomidory, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować przez 2 minuty do miękkości.
Dodać rukolę i 1/4 szklanki bazylii i gotować, aż zwiędną, o 30 sekund. Wymieszać z masłem i rozpuścić.
Dodać ravioli i gotowane pancetta i wrzucić, aż powlekane. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przenieść ravioli do dużej miski.
Udekoruj pozostałą bazylią i podawaj.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.