Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą

Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ravioli z rukolą, pomidorami i Pancettanem. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, liście bazylii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta, Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta, oraz Szybkie Ravioli z suszonymi pomidorami, rukolą i orzechami laskowymi {Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ravioli i gotować przez 7 do 9 protokół aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
3
Drenaż.
4
W dużej patelni nonstick na średnim ogniu, dodać pancetta i gotować mieszając często, aż chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Dodać pomidory, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować przez 2 minuty do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać rukolę i 1/4 szklanki bazylii i gotować, aż zwiędną, o 30 sekund. Wymieszać z masłem i rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Dodać ravioli i gotowane pancetta i wrzucić, aż powlekane. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
RavioliRavioli
9
Przenieść ravioli do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Udekoruj pozostałą bazylią i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn