Ravioli z indyka i squasha z brązowym masłem żurawinowym
Ravioli z indyka i squasha z brązowym masłem żurawinowym wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, bulion z kurczaka, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Dyni I Mascarpone Ravioli Z Brązowym Masłem Orzechowym, Przegrzebki cielęce z brązowym masłem i kaparami, oraz Ravioli Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś 4 ćwiartki lekko osolonej wody do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Między dwoma arkuszami folii, Funt kawałki piersi indyka do nawet 1/4-cala grubości młotkiem mięsnym. Jeśli nie masz młotka do mięsa, tył patelni będzie działał dobrze. Możesz to zrobić dzień wcześniej i zostawić je przechowywane w plastikowej folii, złożone na siebie. Można również poprosić dobrego rzeźnika do cięcia i Funt indyka dla ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Indyka
Cała Turcja
Mięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Patelnia
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu. Lekko posmarować kawałki indyka mąką i odkleić nadmiar; zanurzyć w ubitych jajkach, a następnie zanurzyć w bułce tartej. Gdy olej jest gorący i bulgotanie, dodać kawałki indyka. Nie tłocz patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Oliwa Z Oliwek
Cała Turcja
Mąka Uniwersalna
Jajko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Niech brązowy 2-3 minuty, a następnie włączyć gotować drugą stronę, kolejne 30 sekund do 1 minuty. Indyk gotuje się bardzo szybko i wysycha, jeśli jest rozgotowany. Po zakończeniu wyjąć na blachę do pieczenia lub talerz i ogrzać. Nie myj patelni saute!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
5
Aby zrobić sos, dodać masło do saute patelni i umieścić na średnim ogniu. W tym samym czasie Wrzuć ravioli do wrzącej wody. Kiedy masło zaczyna się jasnobrązowo, dodaj świeżą szałwię. Mieszaj przez kilka sekund, następnie dodaj żurawinę i podsmaż, aż Skórki zaczną pękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
świeża Szałwia
Ravioli
Masło
SOS
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj melasę, ocet balsamiczny i bulion, skrobając dno patelni, aby odebrać cały smak indyka. Gotować na wolnym ogniu, aż żurawina będzie miękka i sos pokryje tył łyżki, około 12-15 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pamiętaj, aby skosztować sosu do przyprawiania, zanim wylejesz go na indyka!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Sól I Pieprz
żurawina
Przyprawy
Melasa
Cała Turcja
Bulion
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Przetestuj ravioli na doneness w około 3 minuty-szczypta krawędzie ciasta; powinno być miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Ciasto
8
Drenaż. Ułóż 1/4 ravioli na osobę na gorących talerzach i ułóż kawałek indyka na ravioli. SOS łyżka nad nimi.