Ravioli z dyni z sosem maślanym z szałwii
Ravioli z dyni z sosem maślanym z szałwii może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, won Ton wrappers, gingersnaps i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Delicata Squash Ravioli z sosem maślanym szałwiowym, Ravioli z dyni z szałwią, oraz Ravioli Z Dyni I Szałwii.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać gingersnaps i mleko.
Odstawić, aż ciasteczka zmiękną (około 10 minut).
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową. Pokryć folię sprayem do gotowania.
Umieść squash, przyciąć stronę w dół, na folii.
Piec, Odkryte, w 400 przez 30 do 40 minut lub do miękkości. Wyjąć miąższ; zacieru. Wyrzucić skorupę. Zmierz 1 3/4 szklanki miąższu; zachowaj pozostałą miąższ do innego użycia.
Wymieszać 1 3/4 szklanki pulpy do dyni, 1/2 szklanki sera, masła i soli do zmiękczonych gingersnaps. Praca z 6 won Ton owijarek na raz (utrzymanie pozostałych owijarek objęte), łyżka około 1 łyżka squasha napełniania do środka każdego opakowania. Zwilżyć krawędzie każdego opakowania wodą; połączyć 2 przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie wraz z widelcem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Przykryj ravioli wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły.
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu. Gotować ravioli, 6 na raz, odkryte, 1 do 2 minut. Szybko wyjąć z wody za pomocą łyżki szczelinowej. Trzymaj ciepło.
Umieść 6 ravioli w każdej misce. Na wierzchu po 1 łyżce sosu maślanego z szałwii.
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 szklanki sera i pieprzu.