Ravioli z dyni w sosie z orzechów laskowych

Dyniowe Ravioli z sosem orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1002 kalorie, 18g białka, oraz 95 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, mielonego nasion kolendry, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ravioli Kabocha Z Pieczonym Sosem Z Orzechów Laskowych, Ravioli z szałwii dyniowej z sosem śmietanowym z czerwonego wina, oraz Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę, czosnek, i przyprawy na maśle lub margarynie, aż cebula są miękkie. Wymieszać razem z puree warzywnym.
Dodaj ser, syrop klonowy, jajko, sól i czarny pieprz. Dostosuj przyprawę. Odstaw nadzienie na bok.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Toast orzechy laskowe w płytkiej patelni na środkowym stojaku przez 10 do 12 minut, lub do brązowego i pachnące. Gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, zawiń orzechy szczelnie w niestrzępiący się ręcznik i energicznie pocieraj orzechy o ręcznik. Kontynuuj pocieranie, aż orzechy będą prawie blond.
Gotować śmietanę, czosnek, cayenne, i biały pieprz na dużym ogniu; wymieszać często i dostosować ciepło, aby krem z wrzenia. Gdy krem jest wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki, dodaj szczyptę soli. Dostosuj przyprawę.
Wyjmij sos z ognia, aż będziesz gotowy do użycia.
Połóż jeden arkusz świeżego makaronu na płaskiej powierzchni. Spryskaj wodą, aby zapobiec wysuszeniu i uczynić go bardziej elastycznym.
Umieść pół łyżki nadzienia wzdłuż dolnej krawędzi makaronu w odległości około 1/2 cala. W przypadku większych ravioli użyj 1 łyżki nadzienia i pozostaw 1 cal między dollops. Złóż arkusz makaronu na nadzieniu i rozetnij nożem do ravioli. Odstaw gotowe ravioli na bok i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzać aż do całkowitego użycia nadzienia i/lub makaronu.
Gotować ravioli w osolonej wrzącej wodzie, aż al dente.
W międzyczasie podgrzej SOS.
Dodaj rozdrobniony szczaw do sosu; gotować tylko, aż zwiędnie-o 30 sekund.
Dodać połowę orzechów laskowych, wyłączyć ogień, i dodać gotowane ravioli. Delikatnie wymieszać i podawać natychmiast.
Dekoruj pozostałymi orzechami laskowymi.