Ravioli Z Buraków Nadziewane Ricottą, Kozim Serem I Miętą
Przepis buraczane Ravioli Nadziewane ricottą, kozim serem i miętą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 284 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubej soli, koziego sera, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser buraczano-Kozi " Ravioli, Miód Kozi Ser Burak"Ravioli", oraz Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia toczenia.
Dodać sól i połowę ravioli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby oddzielić, aż krawędzie będą po prostu miękkie, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść do durszlaka, aby spuścić.
Skropić olejem i delikatnie wymieszać.
Przełożyć do miski i luźno przykryć, aby się ogrzać. Powtórz z pozostałymi ravioli.