Ratatouille Nadziewane Jack-O-Peppers

Ratatouille Nadziewane Jack-O-Peppers
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy na pole receptury, Ratatouille Nadziewane Jack-O-Peppers może być przepis należy spróbować. Jedna porcja zawiera 272 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Za 2,88 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką liście tymianku, chile, evoo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jack O Lantern Faszerowane Papryki, Mini Nadziewane Jack-O-Lanterns lub Halloweegan Peppers, oraz Black Bean & Pepper Jack Faszerowany Poblano Peppers.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podgrzej około 1/4 szklanki EVOO na małej patelni z masłem. Gdy masło się pieni, dodaj czosnek i mieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj bułkę tartą i wymieszaj, aby namoczyć w oleju i maśle. Opiekaj na jasnozłoty kolor, następnie zdejmij z ognia i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Cienki-Cienki-
5
Schłodzoną bułkę tartą wymieszać z serem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Odetnij wierzchołki 6 papryczek i odłóż, a następnie zgarnij nasiona. Za pomocą małego, ostrego noża do obierania Wytnij twarz jack-O'-lantern w każdej papryce. Ustaw paprykę pionowo, a jeśli papryka jest bardzo niestabilna, Przytnij spód, aby papryka była stabilna. Dopraw paprykę od wewnątrz solą i pieprzem, Odwróć paprykę i ułóż na blasze do pieczenia, na wierzchu. Nasiona i posiekaj pozostałą paprykę i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Posolić bakłażana i odcedzić 15 minut w sitku lub na ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Spryskaj paprykę odrobiną sprayu do gotowania i piecz, aby zwęglić paprykę na brzegach i delikatnie chrupiące wysmażenie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
9
Wyjmij z piekarnika i ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podgrzej Pozostałe EVOO na dużej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj zarezerwowaną paprykę, tymianek, chile, bakłażan, cebulę i cukinię oraz trochę soli i pieprzu. Gotuj warzywa, częściowo przykryte i od czasu do czasu mieszając, do miękkości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Dodaj pomidory, wymieszaj jeszcze minutę i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
13
Połącz bułkę tartą z warzywami i posmakuj, aby sprawdzić przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
14
Wlej sos pomidorowy do naczynia żaroodpornego. Faszeruj paprykę, lekko przepełniając wnękę i ustaw wierzchołki na miejscu, aby uzupełnić paprykę Jack-o-Peppers.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
15
Umieść papryki w naczyniu podczas ich napełniania. Ostudzić i przechowywać na posiłek z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
16
Aby podać, Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i piecz, aż papryka będzie gorąca, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn