Ratatouille
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Ratatouille może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 141 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, bakłażan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój pierwsze 5 składników na 1-calowe kawałki.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub tylko do momentu, gdy cebula będzie miękka. Wymieszać pomidory i kolejne 2 składniki i smażyć 8 do 10 minut lub tylko do momentu, gdy bakłażan zacznie mięknąć. Wymieszać w papryce, cukinia, i squash; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż warzywa są miękkie i ciecz jest lekko zmniejszona. Wymieszać z bazylią.
Dodać sól i świeżo zmielony pieprz do smaku, i smażyć 3 protokół.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.