Raspo-Lemo-Limeade
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 378 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, cukier, wódkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz + rukola-Sałatka la z białą fasolą Cannellini+ Lemo, Babeczki Kukurydziane Cytrynowo-Jagodowe Z Polewą Streusel I Lemo, oraz Świeży Mozzarellan I Pieczona Kalarepa Crostini Z Chrupiącym Lemo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małym rondlu na dużym ogniu, dodać 1 szklankę wody i cukru i ciepła na wolnym ogniu. Wymieszać, aby stopić cukier, wyłączyć ogień i pozostawić syrop cukrowy do ostygnięcia.
Cytryny i limonki pokroić na 8 kawałków.
W misce robota kuchennego wyposażonego w dolne ostrze, dodać cytryny i limonki i proces, aż drobno zmielone, o 2 protokół.
Dodać syrop cukrowy, kilka razy pulsować, dodać 2 szklanki wody i ponownie pulsować.
Dodać maliny i pulse połączyć.
Przecedzić przez sitko o drobnej siatce do szklanej miski lub dzbana.
Dodać pozostałe 2 szklanki wody i schłodzić.
Dodaj 1/2 szklanki lodu i około 10 liści mięty do shakera koktajlowego. Zmiażdżyć miętę, dodać 8 uncji mieszanki cytrynowo-limonkowo-malinowej i 2 uncje wódki. Wstrząsnąć, aby połączyć. Przelej do szklanki wypełnionej lodem i udekoruj miętą, klinem limonki i kilkoma świeżymi malinami. Powtórz w razie potrzeby.