Raleys Irish Corned Beef Gulasz

Raleys Irish Corned Beef Gulasz
Need a dairy free main course? Raleys Irish Corned Beef gulasz może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 30g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka peklowanego mostku wołowego, ocet destylowany, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Domowa Irlandzka peklowana wołowina i warzywa, Irish Channel peklowana wołowina i kapusta, oraz Peklowana Wołowina I Kapusta Z Sosem Z Musztardy Irlandzkiej.

Instrukcje

1
Umieść mąkę w dużej misce; wrzucić peklowane kostki wołowiny w mące do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu i brązową kostkę wołowiny ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Posypać pakiet przypraw z peklowanej wołowiny na mięso; wymieszać ziemniaki, pasternak, marchew, cebula, Woda, Piwo stout, bulion wołowy, i wszelkie niewykorzystane mąki; wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
StoutStout
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż peklowana wołowina jest bardzo delikatna i gulasz zgęstniał, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Wymieszać kapustę do gulaszu i dusić do miękkości, o 15 protokół. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn