Raita
Nigdy nie można mieć zbyt wiele indyjskich receptur, więc dać Raitan spróbować. Ta przystawka ma 188 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ogórki, pomidor, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj palak raitan lub easy szpinak raita / raita s, burhani raita, jak zrobić burhani raita / boorani raita, oraz cebula raita, jak zrobić cebulę raita | pyaaz ka raita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W salaterce ubijamy jogurt, śmietanę, kminek, paprykę i czosnek.
Dodać ogórki i pomidory; wrzucić i schłodzić przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.