Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Ragoût grzybów z kremowym Polentanem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 373 kalorie, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kremowy ragout z polentą i grzybami, Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie, oraz Kremowa Polenta z karczochem, karmelizowaną cebulą i oliwkowym Ragout dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć szalotki i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 protokół. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego, dodać grzyby i gotować, stale mieszając, 4 do 5 minut. Wymieszać w porcie; gotować 2 minuty. Wymieszać bulion i kolejne 5 składników. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
Czosnek
Bulion
Port
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Podawać na kremowej Polencie z ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
*2 (8-oz.) można zastąpić pokrojone w plasterki świeże pieczarki guzikowe.