Ragout Z Cukinii
Ragout z cukinii to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 99 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ocet balsamiczny, paprykę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane kwiaty squasha z Pomidorkiem Cherry-Ragout z cukinii, Biała fasola i kiełbasa Ragout {z pomidorami, jarmużem i cukinią}, oraz Miseczki z soczewicy z cukinią Ragout i bazylią Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać rondel 8-quart na średnim ogniu z oliwą z oliwek.
Dodaj cebulę i czosnek, i potu przez 2 minuty.
Dodać paprykę i saute przez 10 protokół.
Dodaj pomidory i cukinię, i gotować na 10 więcej minut.
Dodać ocet i dusić jeszcze 2 minuty. Sprawdź przyprawy i usuń z ognia.