Ragout z cielęciny
Ragout z cielęciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 298 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, bulion wołowy bez dodatku soli, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ragout Cielęcy, Ragout Z Karczocha Cielęcego, oraz Ragoût cielęcy i pomidorowy z ziemniakami, cynamonem i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z cielęciny; pokrój cielęcinę w 1-calową kostkę.
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim naczyniu; dredge cielęciny w mieszaninie mąki. Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; dodać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cielęcinę; gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, często mieszając.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Dodaj bulion wołowy i wermut na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Dodać cielęcinę, pory i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Płaszcz mała patelnia nonstick sprayu do gotowania; dodać pozostałe 1/2 łyżeczka oleju.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; saute 4 protokół lub do miękkości.
Dodać natkę pietruszki, oliwki i sól; dobrze wymieszać.
Dodać mieszankę grzybową do cielęciny; gotować, pod przykryciem, 15 minut lub aż cielęcina będzie miękka.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.