Ragout z cielęciny może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 6,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liście laurowe, pory, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ragout z cielęciny, Ragout Cielęcy, oraz Ragout Z Karczocha Cielęcego.
Instrukcje
1
Pokrój tłuszcz z cielęciny; pokrój cielęcinę w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cielęcina
2
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim naczyniu; dredge cielęciny w mieszaninie mąki. Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; dodać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
4
Dodać cielęcinę; gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cielęcina
5
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
6
Dodaj bulion wołowy i wermut na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Wermut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać cielęcinę, pory i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.Płaszcz mała patelnia nonstick sprayu do gotowania; dodać pozostałe 1/2 łyżeczka oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Por
Cielęcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
9
Dodać grzyby; saute 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
10
Dodać natkę pietruszki, oliwki i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Oliwki
Sól
11
Dodać mieszankę grzybową do cielęciny; gotować, pod przykryciem, 15 minut lub aż cielęcina będzie miękka.