Radicchio Treviso z jajkami i Prosciutto: Radicchio con Uova e Prosciutto

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Radicchio Treviso z jajkami i Prosciutto: Radicchio con Uovan e Prosciutto może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 15g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, jajka, radicchio i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczone Pappardelle z Treviso Radicchio), Crostini Z Radicchio, Prosciutto I Sapa, oraz Kanapka Prosciutto, Taleggio I Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni nieprzywierającej podgrzej 1 łyżkę masła na dużym ogniu, aż się spieni i opadnie. Crack 1 jajko na patelni i gotować, słonecznie do góry, doprawić solą i pieprzem i wyjąć na talerz, jak to jest gotowe gotowanie. Powtórz ten proces z pozostałymi 3 jajkami i masłem.
Tymczasem, w dużej misce, połączyć radicchio, prosciutto, orzechy włoskie, olej, ocet, i sól i pieprz, do smaku, i wrzucić dobrze do herbu. Sałatkę podziel równomiernie na 4 talerze i każdą porcję uzupełnij jajkiem słonecznym i ugotowanym na twardo, drobno posiekanym jajkiem.