Rabarbar Głupek

Rabarbar Głupek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rabarbar głupcem spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Mieszanka śmietany, wanilii, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rabarbar Głupek, Rabarbar Głupek, oraz Rabarbar Fool Pavlova dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim 2 1/2 - do 3-quart ciężkiego garnka połączyć rabarbar, cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia, przykryte, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar zaczyna się rozkładać, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdejmij pokrywkę i energicznie gotuj na wolnym ogniu, często mieszając, aż rabarbar zostanie całkowicie podzielony na gruby przecier i zredukowany do około 2 filiżanek, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Przełożyć rabarbar do miski i pozostawić do ostygnięcia, a następnie schłodzić, przykryty, aż ostygnie, około 1 godziny. DO AHEAD: Purée może być wykonane i schłodzone, pokryte, do 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Śmietanę ubić w głębokiej misce mikserem elektrycznym, aż utrzyma miękkie szczyty-dla tego głupca lubię, gdy krem jest nieco poza etapem soft peak, ale nie dość sztywny—i złożyć do rabarbaru. Nie czuj, że musisz całkowicie włączyć krem i rabarbar w gładki różowy puch. Lubię zostawiać je trochę smugowane z wirującymi rabarbarami, które przechodzą przez krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podziel głupca między 6 kielichów.
1
Głupca można zrobić dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
2
Pozostawić w temperaturze pokojowej 20 do 30 minut, aby lekko zmiękczyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn