Quick Veggie Stir-Fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szybkie Veggie Stir-Fry spróbować. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, cukier, mix colesław, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszać bulion, sos sojowy, cukier, sok z cytryny i skórkę, i odstawić.
W dużej patelni saute nonstick lub woku podgrzać olej na dużym ogniu. Gdy olej zaczyna wirować dodać różyczki brokuły i łodygi.
Saute podczas szybkiego podrzucania i mieszania. Gdy brokuły rozjaśnia, dodać mieszankę coleslaw i dziecko kukurydzy; wrzucić do zwiędnięcia mix. Po zmięknięciu wlać sos. Wymieszać do pokrycia i przenieść mieszaninę do miski.