Quiche z szynką i serem
Quiche z szynką i serem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, substytut jajka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto, dzieląc je na paski. Pracując na płaskiej powierzchni, zwiń jeden pasek ciasta wokół siebie w spiralny wzór.
Dodaj drugi pasek ciasta na końcu pierwszego paska, ściskając końce razem, aby uszczelnić; Kontynuuj zwijanie ciasta. Powtórz procedurę z pozostałymi paskami ciasta. Przykryj ciasto ręcznikiem; pozostaw 20 minut.
Rozwałkuj ciasto na 13-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod; flet.
Posypać serem dno skorupy; odstawić.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Dodać szynkę, cebulę, sól, i pieprz; gotować 4 protokół. Ułóż mieszankę szynki na serze.
Połączyć mleko i substytut jajka; dobrze wymieszać trzepaczką.
Piec w 375 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty; odstawić 10 minut.
W razie potrzeby udekoruj pomidorami koktajlowymi.