Quiche Z Kurczaka Ze Szparagami
Quiche z kurczaka ze szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, kurczak z rożna, grzyby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quiche Z Kurczakiem I Szparagami, Quiche Z Kurczakiem I Szparagami, oraz Quiche Z Kiełbasą Z Kurczaka I Szparagami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć patelnię i doprowadzić wodę do wrzenia.
Umieść 1 funt szparagów do wkładki do parownika, przykryć i parować, aż będzie miękka, 4 do 6 minut.
Szparagi odsączyć i odstawić.
W misce ubić jajka, pół na pół, natkę pietruszki, sól, biały pieprz i zielony ostry sos.
W misce wymieszać ugotowanego kurczaka, ser szwajcarski, ser Monterey Jack, grzyby i zieloną cebulę; wymieszać z mąką.
Linia 9-calowy Pie dish z Pie crust.
Rozłóż około połowy ugotowanych szparagów na dnie Skórki.
Rozłóż około połowy mieszanki kurczaka na szparagach.
Powtórz warstwy mieszanki szparagów i kurczaka.
Delikatnie wlać mieszaninę jaj na warstwy.
Ułożyć 3 szparagi ozdobnie na quiche.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie lekko nadmuchane i lekko rumiane, a wykałaczka włożona do środka quiche wyjdzie czysta, 40 do 50 minut.
Posypać quiche pomidorkami koktajlowymi, w razie potrzeby.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc