Krab Quiche Florentine wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.69 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka cebuli, sera gruyère, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Cielęcina i Krab Florentyna, Quiche Krabowe, oraz Quiche Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozwiń ciasto, dzieląc je na paski. Pracując na płaskiej powierzchni, zwiń jeden pasek ciasta wokół siebie w spiralny wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
2
Dodaj drugi pasek ciasta na końcu pierwszego paska, ściskając końce razem, aby uszczelnić; Kontynuuj zwijanie ciasta. Powtórz procedurę z pozostałymi paskami ciasta. Przykryj ciasto ręcznikiem; pozostaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3
Rozwałkuj ciasto na 13-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod; flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Rolka
4
Posypać serem dno skorupy. Wierzch z krabem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Ser
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
8
Dodaj szpinak i następne 4 składniki (szpinak przez pieprz); gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Ułóż mieszankę szpinaku na krabie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Szpinak
Pieprz
9
Połączyć mleko i substytut jajka; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Wlać mieszaninę szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
11
Piec w 375 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty; odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
12
W razie potrzeby udekoruj pomidorami koktajlowymi.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.