Quiche dla jednego

Quiche dla jednego
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, Quiche for One może być doskonałym przepisem bezglutenowym i דל פחמימות,znym do wypróbowania. Ten przepis służy 1 osobie. To danie główne zawiera 253 kalorie, 17 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup mleko, szczypiorek, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Quiche z cukinii i koziego sera (Quiche de Courgettes au Chèvre), Quiche Aux Asperges Et Saumon (quiche ze szparagami i łososiem) oraz Quiche au Fromage Madame Quiche.

Instrukcje

1
Na małej patelni podsmaż grzyby na maśle, aż zmiękną. W małej misce ubij jajko, mleko, pieprz i gałkę muszkatołową. Wymieszać z pieczarkami, serem, boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do 5-calowego. talerz do ciasta pokryty sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, aż ciasto się zetnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Przed podaniem odstawić na 5 minut.

Polecane wino: Wino Musujące, Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy

Wino musujące, szampan i Bordeaux to świetny wybór na quiche. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące świetnie komponuje się z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka na początku dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ żółtko pokrywa podniebienie. Możesz spróbować Blancharda Pereza Cava Brut. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut ma słomkowożółty kolor z zielonymi refleksami. Nos jest świeży i wyrazisty, z głównymi aromatami zielonego jabłka i gruszki wraz z nutami suszonych orzechów i świeżego pieczonego chleba. Na podniebieniu nutom dojrzałych owoców o wyrazistym cytrusowym charakterze towarzyszy nuta śródziemnomorskich ziół. Zrównoważona kwasowość, waga i konsystencja zapewniają długi i żywy finisz. To wino musujące charakteryzuje się idealną równowagą wytrawności, bąbelków i owoców, aby wzbogacić każde doznanie kulinarne. To fantastyczny wybór do podania z warzywami, krewetkami i skorupiakami lub jako pyszny dodatek do dań solo! Mieszanka: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn