QUESADILLAS Z Fasolą

QUESADILLAS Z Fasolą
Przepis quesadillas szybko fasoli może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 minut. Ta przystawka ma 416 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka N chunky salsa, refried fasoli, guacamole, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj QUESADILLAS Z Czarnej Fasoli, Szybkie i zdrowe Quesadillas z Czarnej Fasoli, oraz Szybkie Quesadillas Elitetwig dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż 1/4 szklanki fasoli refried na każdej z 4 tortillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
2
Miejsce 1 bean-topped tortilla w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozprowadzić 2 łyżki dip na fasoli. Na wierzchu dodatkowa tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Ogrzać 5 minut.
5
Z dużym Pancake turner, włączyć quesadilla; ciepła 1 do 2 minut dłużej. Powtórz z pozostałymi tortillami i zanurz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Każdą quesadillę pokroić na 8 klinów.
7
Podawać z guacamole i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn